Allergie informatie: Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rundvlees
- 10 sjalotten
- 5 kemirinoten
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepel goela djawa
- 100 gram rode pepers
- 5 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketoembar
- 3 centimeter gemberwortel
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 theelepel ve-tsin
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)
- Allergieen informatie