Allergie informatie: Lombo do Cordeiro a Carvoeiro
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram lamslende (weinig vet)
- zout
- zwarte peper
- 80 gram lente-uitjes
- 0,5 theelepel muntblaadjes
- 4 knoflooktenen
- 2 theelepels paprikapoeder (mild)
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte balsamico
- 0,5 rode paprika
- portsaus:
- 4 sjalotten
- 2 deciliter runderbouillon
- 2 deciliter rode wijn
- 2 sinaasappels
- 3 deciliter rode port
- 2 deciliter room
- peper
- zout
- 10 broccoliroosjes
- aardappelschijfjes:
- 750 gram vastkokende aardappels
- 2 deciliter kippenbouillon
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 300 gram gerookte spekblokjes
- zwarte peper
- aardappelzetmeel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lombo do cordeiro a carvoeiro
- Allergieen informatie