Allergie informatie: Krokant gehaktbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram mager rundergehakt
- 1 aardappel, geraspt
- 1 wortel, geraspt
- 1 ui, fijngehakt
- 30 gram paneermeel
- 1 ei, losgeklopt
- 2 eetlepels tomatensaus of vruchtenchutney
- 1 theelepel gedroogde gemengde kruiden
- zwarte vers gemalen peper
- 60 milliliter tomatensaus
- 2 eetlepels worcestersaus
- 60 gram gesmolten boter
- 30 gram paneermeel
Meer Recepten
- Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Pate met een krokant suikerlaagje
Met roompate en bruine basterd suike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - xsanne - Ikan bandeng goreng (krokant gebakken makrelen)
Met makreel, kunyit en olie uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Krokant uitgebakken spek
Met ontbijtspek uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - Clairej - Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Krokant gehaktbrood
- Allergieen informatie