Allergie informatie: Konijn met salade van roodloof en chutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnfilets
- 4 stronkjes roodloof
- een scheutje olijfolie
- 1 citroen
- enkele stengels verse bieslook
- peper en zout
- voor de chutney:
- 250 gram gele pruimen
- 250 gram kweepeer
- 1 duimdik stuk gember
- 1 chilipepertje
- rijstazijn
- suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Konijn met salade van roodloof en chutney
- Allergieen informatie