Allergie informatie: Kofta Kabab Kasta (gekruid varkensvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- yakhn750 gram varkensvlees
- 2 groene chilipepers
- 2 citroen
- 4 eetlepels peterselie
- 1 gemalen laurierblad
- 0,5 theelepel verse basilicum
- 7,5 centimeter verse gember
- 4 eetlepels piment
- 6 eetlepels bieslook
- 5 teentjes knoflook
- 250 gram groene pruimen
- 120 gram geklaarde boter
- 0,5 theelepel kruidenzout
- 4,5 deciliter yakhni
- 120 gram komkommer
- 1 eiwit
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kofta kabab kasta (gekruid varkensvlees)
- Allergieen informatie