Allergie informatie: Gevulde lamsfiletrollade met spinazie en ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsfilet
- 1 teentje knoflook
- 6 eetlepels rode wijnazijn
- 0,5 theelepel gedoogde tijm
- 3 smalle lange wortelen
- 3 eieren
- 100 gram verse spinazie
- 1 kleine ui
- 2 eetlepels peterselie
- 0,5 theelepel zout
- 0,25 theelepel chilipoeder
- 0,75 liter runderbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde lamsfiletrollade met spinazie en ei
- Allergieen informatie