Allergie informatie: Gestoomd lamsvlees op Chinese wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg lamsvlees zonder been
- 3 sjalotjes
- zout
- vers gemalen zwarte peper
- 2 centiliter arachideolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel maïzena
- mespunt vetsin
- 6 eetlepels sojasaus
- 5 centiliter droge sherry
- 1 theelepel fijngestampte zwarte peperkorrels
- 2,5 centimeter verse gemberwortel
- 250 gram champignons
- enkele druppels sesamolie
Meer Recepten
Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslieGeroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccorBiefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gestoomd lamsvlees op chinese wijze
- Allergieen informatie