Allergie informatie: Balletjes in tomatensaus met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de tomatensaus met champignons:
- 0,5 kilo tomaten (of 1 blik tomaten)
- 0,25 kilo champignons
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm
- oregano
- peper
- zout
- 1 theelepel olijfolie
- 1 theelepel tomatenpuree
- voor de gehaktballetjes:
- 0,5 kilo gemengd gehakt
- 50 gram witbrood
- 2 eetlepels water
- 1 ui
- 2 eetlepels verse bladpeterselie
- 1 ei, losgeklopt
- 1 grote mespunt nootmuskaat
- peper
- zout
- 1 bord met wat bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Balletjes in tomatensaus met champignons
- Allergieen informatie