Allergie informatie: Zalm-teriyaki
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmsteaks a 200 gram
- olie om te bestrijken
- lente-uitjes, in ringetjes gesneden
- verse korianderblaadjes
- Voor de marinade:
- 1 deciliter sojasaus
- 1 deciliter droge sherry
- 1 deciliter sake of rijstwijnazijn
- 2 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1/4 theelepel gemalen chilivlokken
Meer Recepten
- Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Zalm met Noorse garnalen aan een spies
Met zalm, noorse garnalen en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Zalm op groenten in de oven
Met zalmfilet, sjalotjes en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Zalm ovenschotel
Met zalmsteak, paprika, zout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Ovenschotels - marjamaria
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm-teriyaki
- Allergieen informatie