Allergie informatie: Verse tonijn met krielaardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram verse tonijn (1 stuk)
- 500 gram krielaardappels met schil
- 4 eetlepels olijfolie
- 1/2 bosje oregano, grofgesneden
- 2 eetlepels witte wijn
- 4 eieren zacht gekookt
- 4 ansjovisfilets
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 theelepl mosterd
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- 100 gram waterkers
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Verse tonijn met krielaardappelen
- Allergieen informatie