Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse tonijn met krielaardappelen recept
Verse tonijn met krielaardappelen recept

Verse tonijn met krielaardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in de schil beetgaar. Verwarm 1 eetlepel olie in de pan en leg er de tonijn in. Bestrooi met wat zout en oregano. Schenk de witte wijn erbij en laat met de deksel op de pan 5 minuten garen op zacht vuur. Prak de eieren met de ansjovis fijn. Meng hier azijn, kappertjes, mosterd, 3 eetlepels olijfolie en de parmezaanse kaas door. Haal de oregano van de tonijn en snijd de vis in stukken. Verdeel de aardappels over 4 borden en leg er wat waterkers en stukjes tonijn op. Schep de dressing erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse tonijn met krielaardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven