Allergie informatie: Udang Bandung (milde grote garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotten
- 5 petehbonen
- 1 lombok
- 2 teentjes knoflook
- 3 centimeter djahe
- 3 centimeter laos
- 1 eetlepel olie
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2,5 deciliter bouillon
- 500 gram gepelde garnalen
- 25 gram santen
Meer Recepten
- Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Udang bandung (milde grote garnalen)
- Allergieen informatie