Allergie informatie: Toscaanse scholrolletjes met roergebakken spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram ontvelde scholfilets
- 1 vleestomaat
- 1 eetlepel kappertjes
- 50 gram groene olijven zonder pit
- 1 eetlepel versgehakte Italiaanse keukenkruiden (oregano, tijm, basilicum)
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
- peper
- 2½ deciliter droge witte wijn
- 2 eetlepels citroensap
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ kg verse spinazie
- 1 teentje knoflook
- zout
- 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro