Allergie informatie: Tonijn met kruidenpuree en haricots verts
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tonijnsteaks
- 1 deciliter droge witte wijn
- 2 deciliter kookroom
- 1 pak aardappelpuree
- 2 eetlepels verse basilicum
- 1 eetlepel verse tijm
- 2 eetlepels verse peterselie
- 2 tenen knoflook
- 75 gram geraspte kaas
- 25 gram boter
- 300 gram haricots verts
- olijfolie
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tonijn met kruidenpuree en haricots verts
- Allergieen informatie