Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn met kruidenpuree en haricots verts recept
Tonijn met kruidenpuree en haricots verts recept

Tonijn met kruidenpuree en haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de aardappelpuree. Meng er verse kruiden, uitgeperste knoflook, geraspte kaas en boter door. Breng op smaak met zout en peper. Houd warm. Kook de boontjes beetgaar, laat ze afkoelen en roerbak ze in olijfolie met peper en zout. Verhit boter in een koekepan en bak daarin de tonijnsteaks ca. 2 a 4 minuten. Haal ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Blus het bakvet met de wijn en roer er de room door. Even koken en op smaak maken met zout en peper. Schep wat puree op de borden, leg er wat haricots verts naast en de tonijnsteak ertegenaan. Verdeel wat saus over de borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijn met kruidenpuree en haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven