Allergie informatie: Télo ( Cassave met bakkeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 bakkeljauwfilet á 450 gram
- 3 á 4 zakjes bevroren cassave
- zonnebloem olie
- 1 blikje tomatenpurree
- 1 grote ui of 2 kleine uien
- 3 maggiblokjes
- 1 stukje trassi (garnalenpasta)
- 2 laurierbladeren
- 5 pimentballen
- (riet)suiker op gevoel, maar minimaal 2 eetlepels
- water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Télo ( cassave met bakkeljauw)
- Allergieen informatie