Allergie informatie: Op de huid gebakken zeebaars met hete bliksem
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kruimige aardappels
- fijn zeezout en witte peper
- 1 grote ui
- 2 appels (golden delicious)
- 75 gram boter
- 2 deciliter slagroom
- kaneelpoeder
- 3 eetlepels olie
- 150 gram balkenbrij (in driehoekjes gesneden)
- 4 zeebaarsfilets van circa 125 gram elk
- 3 eetlepels bloem
- 50 gram geklaarde boter
- ½ deciliter aceto balsamico
- 2 eetlepels ongezoete appelstroop
- 100 gram verse ganzenlever
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk