Allergie informatie: Italiaanse mosselen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kg mosselen
- 2 vleestomaten
- 3 teentjes knoflook, in plakjes
- 2 eetlepels verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn), gehakt
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- peper, versgemalen
- 1 eetlepel rode of groene pesto
- 1 eetlepel tomatenpuree of ketchup
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Mosselcocktail
Met mosselen uit potje, ui en knoflook uit Spanje
2 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Italiaanse mosselen
- Allergieen informatie