Allergie informatie: In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote nijlbaarsfilets
- 4 eetlepels fijne peterselie
- 4 eetlepels fijne dille
- 200 milliliter witte wijn
- 2 citroen
- 2 grote teen knoflook
- 4 eetlepels olie
- 12 cherrytomaten
- 2 eetlepels azijn
- 200 gram verkruimeld feta
- 20 gram boter
- 4 eetlepels olie
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin