Allergie informatie: Quiche met ricotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 250 gram ricotta
- 75 gram geraspte parmezaanse kaas
- 8 zongedroogde tomaten, in stukjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 300 gram rucola, gesneden
- 2 eetlepels pompoenpitten
- voor het deeg:
- 250 gram bloem
- 125 gram boter
- 1 ei
- extra:
- plastic folie
- lage taartvorm
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Quiche met ricotta
- Allergieen informatie