Allergie informatie: Bloemkool / linzen stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bloemkool, in roosjes
- 5 eetlepel olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 1 wortel, in blokjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
- half bosje peterselie, fijngehakt
- 300 gram groene of bruine linzen, gewassen
- 2-3 theelepel gedroogde rode peper
- 1 eetlepel paprikapasta (Turkse winkel) of 2 theelepels paprikapoeder
- 1,5 theelepel piment
- zout en peper
- 500 milliliter groentebouillon
- 3 rijpe tomaten, ontveld en in blokjes
- 2 eetlepel verse gehakte dille
- sap van halve citroen
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Bloemkool / linzen stoofpot
- Allergieen informatie