Allergie informatie: Vlaams stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundvlees (zenuwstuk, in gelijke stukken)
- 2 grote uien
- 1 flesje bruin bier (bijvoorbeeld Sint-Bernardus abt 12)
- 2 eetlepels Loonse (of Luikse) stroop
- verse tijm
- 1 kruidnagel
- 2 blaadjes laurier
- 1 stevige bruine boterham
- 2 eetlepels scherpe mosterd
- 1 scheutje natuurazijn
- boter
- peper
- zout
Meer Recepten
- Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje - Stoofvlees
Met rundvlees, donker bier en kruidnagel uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - mammelies
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Vlaams stoofvlees
- Allergieen informatie