Allergie informatie: Curry van Lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram lamsbout, in stukjes
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- mespunt chilipoeder
- 1 theelepel gemalen kardemom
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 deciliter Turkse of Griekse yoghurt
- 150 gram kikkererwten, uit blik
- zout
- peper
- olijfolie
- verse koriander
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Curry van lamsvlees
- Allergieen informatie