Allergie informatie: Vegetarische zomerstamppot met peren en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo aardappelen
- 200 gram komijnenkaas (aan 1 stuk)
- 2 handperen
- 100 gram walnoten
- 75 gram veldsla
- 100 gram rucola
- 125 milliliter zure room
- 0,5 theelepel komijnpoeder
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Vegetarische zomerstamppot met peren en walnoten
- Allergieen informatie