Allergie informatie: Hutspot met knolselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels, geschild en in stukken
- 400 gram winterpeen in blokjes
- 300 gram knolselderij in blokjes
- 200 gram rode ui, in ringen
- 50 gram rozijnen
- 50 gram boter
- 150 milliliter volle melk
- 250 gram gerookte spekblokjes
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- azijn naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Hutspot met knolselderij
- Allergieen informatie