Allergie informatie: Spaanse mosselen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-2 eetlepels olijfolie
- 1 gesnipperde ui
- 3 tomaten in blokjes
- 1 teen gepelde knoflook
- 150 milliliter witte wijn
- 100 milliliter sherry
- 100 gram serranoham
- 0,5 bosje peterselie
- (fijn gehakt)
- 1 theelepel verse tijm
- ruim 2 kilo mosselen
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Spaanse mosselen
- Allergieen informatie