Allergie informatie: Kip met ananas en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels plantaardige olie
 - 50 gram ongebrande cashewnoten
 - 125 milliliter kippenbouillon
 - 4 theelepels aardappelzetmeel
 - 500 gram kipfilet, in stukjes van 2 x 2 cm
 - 4 theelepels zeer fijn gehakte knoflook
 - 1 grote verse chilipeper, in ringen
 - 1 grote rode of gewone ui, in achten gesneden
 - 1 grote groene paprika, in blokjes van 2 x 2 cm
 - 300 gram verse rijpe ananas, in plakken van 1 cm. dik, daarna in kleine stukjes gesneden.
 - 1 eetlepel oestersaus
 - 1 eetlepel vissaus
 - 4 theelepels suiker
 - 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
 - takjes verse koriander ter garnering
 
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
 - Recept
 - Hoofdgerechten
 - Roerbakgerechten
 - Kip met ananas en cashewnoten
 - Allergieen informatie
 




