Allergie informatie: Chinese roerbakschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 struikjes witlof, in repen gesneden
- 350 gram tartaar
- 1/2 theelepel peper (szechuan)
- 3 eetlepels sojasaus
- 20 gram gember wortel
- 1 teen knoflook
- 2 stuks paprika
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel 5 chinese kruidenpoeder
- 1 blikje mandarijntjes
- 2 eetlepels grof gehakte pistachenootjes
- 4 ons rijst
Meer Recepten
- Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Chinese kool
Met chinese kool, rode ui en knoflook uit Indonesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - lianvermeer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Chinese roerbakschotel
- Allergieen informatie