Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese roerbakschotel recept
Chinese roerbakschotel recept

Chinese roerbakschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de tartaar rul in de wokpan of een pan en bak de knoflook mee. Voeg de paprika, peper en 2 eetlepels water toe en bak nog 4 minuten. Meng de sojasaus, citroensap en het 5 kruidenpoeder toe. Voeg het toe aan de tartaar en kook het nog eenmaal kort op. Voeg nu de witlof en de manderijnen toe. Breng het op smaak met peper en zout en bestrooi het met de pistachenootjes. Serveer met een kleine portie witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinese roerbakschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven