Allergie informatie: Spaghetti à la bolonèsse
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 groene en 1 rode paprika in stukjes versneden.
- 2 ajuinen in stukjes versneden.
- 4-5 wortels in stukjes gesneden en gekookt.
- 1 groot blik gepelde tomaten op sap.
- 1 kg kalfsgehakt (of varken-rundergehakt)
- 1 blikje tomatenpuree (2 is ook goed)
- bakboter voor de ajuin
- peper & zout
- 2 laurierbladen
- thym
- (paprikapoeder, cayennepeper, provençaalse kruiden)
- gekookte spaghetti
Meer Recepten
- Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Spaghetti bolognese
Met rundergehakt, soepgroenten en gepelde tomaten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bloemen - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Courgette spaghetti
Met courgette, tomaten en zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Hoofdgerechten - Jennie768 - Vegetarische spagetti
Met vegetarisch gehakt, pastasaus en spaghetti uit Italie
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti à la bolonèsse
- Allergieen informatie