Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti à la bolonèsse recept
Spaghetti à la bolonèsse recept

Spaghetti à la bolonèsse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter laten smelten (in de grote stenen kom). Ajuin en paprika fruiten: tot ze zacht zijn (eventueel water toevoegen). Daarna voeg je het gehakt toe (opbakken) Als deze opgebakken is voeg je de gepelde tomaten en tomatenpuree toe. Goed eronder roeren. Kruiden toevoegen. Wortels toevoegen. PROEVEN. En dan over de spaghetti doen. En dan… eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti à la bolonèsse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven