Allergie informatie: Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kipfilets
- 6 tenen knoflook, ongepeld
- 250 gram gemengde champignons bv cantharellen-kastanje
- 250 milliliter slagroom
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 500 gram verse linguine
- 5 eetlepels geraspte parmezaan
- 50 gram boter
- zout en peper
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge