Allergie informatie: Pasta met runderstoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 courgette
- 600 gram runderstooflappen
- peper
- zout
- 0,5 fles bertolli passata tomatenbasis classica
- 1 rode paprika, in grote stukken
- 3 sjalotjes, gepeld en door de helft
- 4 tenen knoflook, gepeld
- 1 runderbouillonblokje
- aardappelmeer
- pasta voor 4 personen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met runderstoofpotje
- Allergieen informatie