Allergie informatie: Pasta met garnalen en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram gedroogde spaghetti
- zeezout
- zwarte peper uit de molen
- extra vierge olijfolie
- citroensap
- 3 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt
- 1 gedroogde rode Spaanse pepers, verkruimeld (klein!)
- 400 gram gepelde rauwe garnalen
- 1 klein wijnglas witte wijn
- 6 zongedroogde tomaten, in een blender fijngemalen
- 2 handenvol rucola, grof gehakt
- 1 potje creme fraiche
- lente ui
- kookroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met garnalen en rucola
- Allergieen informatie