Allergie informatie: Broccoli-tonijnsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pipe rigate (holle, geribbelde pastasoort)
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram broccoli
- 400 gram tonijn uit blik
- 16 zwarte olijven zonder pit
- 1 citroen
- 1 teen knoflook
- 4 takjes peterselie
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels crème fraîche
- zout
- peper
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Broccoli-tonijnsalade
- Allergieen informatie