Allergie informatie: Zuurkoolschotel met een kaas-bloemsausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zuurkool
- 400 gram ham of rookworst
- aardappelpuree
- halve liter melk
- 100 gram boter
- 100 gram bloem
- 150 gram geraspte kaas
- nootmuskaat
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkoolschotel met een kaas-bloemsausje
- Allergieen informatie