Allergie informatie: Varkensmedaillons met bacon
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 varkensmedaillons (ca. 60 gram per stuk)
- 16 plakken bacon (ca. 250 gram totaal)
- 2 tot 3 eetlepels grove zaanse mosterd
- 2 sjalotten
- 300 gram verse cantharellen (of anders champignons)
- 200 gram creme fraiche
- 150 gram dun geraspte belegen kaas
- peper
- zout
- 3 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Varkensmedaillons met bacon
- Allergieen informatie