Allergie informatie: Lasagna a la piet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 70 milliliter olijfolie
- 250 gram rundergehakt
- 1,5 eetlepel bloem
- 1 deciliter runderbouillon
- 1 deciliter droge witte wijn
- 250 gram lasagna-bladen
- 25 gram bloem
- 25 gram boter
- 2 deciliter melk
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 3 a 4 vleestomaten, in dunne plakjes
- 2 bolletjes mozzarella, in dunne plakjes
- 1 pot Italiaanse tomatensaus sugocasa
Meer Recepten
- Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Lasagna met broccoli en ham
Met lasagna, broccoli en ham uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - eurocooking - Sint en Piet vla met speculaasroom
Met vanille vla, chocoladevla, pepernoten uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - lekker_koken - Lasagna met flair
Met gehakt, kaas en lasagnablade uit Italie
4 porties - 45 minuten
Pastagerechten - faatje - Italiaanse lasagna
Met lasagnabladen, bechamelsaus en tomatensaus uit Italie
4 porties - 40 minuten
Pastagerechten - bcdevries
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagna a la piet
- Allergieen informatie