Allergie informatie: Kip met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- een koeken- of hapjespan
- een flinke ovenschaal, of een forse quichevorm, o.i.d.
- een blikje danerolles croissantdeeg
- een flinke pot kersen, ontpit
- 3 flinke kipfilets
- 200 milliliter creme fraiche (te gebruiken voor warme gerechten, of blue band culinesse)
- een zakje kerriesaus.
- gemberpoeder
- een knoflookteentje/ of een beetje knoflookpoeder (dit kan je evt. ook weglaten)
- kerriepoeder & zout en peper naar smaak
- boter of olie om in te bakken en om een ovenschaal mee in te vetten.
- eventueel een ei
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kip met kersen
- Allergieen informatie