Kip met kersen
- een koeken- of hapjespan
- een flinke ovenschaal, of een forse quichevorm, o.i.d.
- een blikje danerolles croissantdeeg
- een flinke pot kersen, ontpit
- 3 flinke kipfilets
- 200 milliliter creme fraiche (te gebruiken voor warme gerechten, of blue band culinesse)
- een zakje kerriesaus.
- gemberpoeder
- een knoflookteentje/ of een beetje knoflookpoeder (dit kan je evt. ook weglaten)
- kerriepoeder & zout en peper naar smaak
- boter of olie om in te bakken en om een ovenschaal mee in te vetten.
- eventueel een ei
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kip met kersen
- Melding maken