Allergie informatie: Gegratineerde bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote bloemkool in stukjes, al dente gekookt
- 2 deciliter room
- zout
- nootmuskaat
- 2 deciliter geraspte, jonge kaas
- 1 deciliter geraspte parmesan (kaas)
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde bloemkool
- Allergieen informatie