Allergie informatie: Bruine bonenschotel met bacon en spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kruimige aardappelen, geschild
- 50 gram boter
- 150 gram bacon, in reepjes
- 150 gram magere gerookte spekreepjes
- 1 rode en gele paprika, in reepjes
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 1pot bruine bonen (720 gram) uitgelekt
- 150 milliliter halfvolle melk
- materiaal:
- ovenschaal inhoud 1,5 liter ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Bruine bonenschotel met bacon en spekjes
- Allergieen informatie