Allergie informatie: Vermicelli / walnoten - schotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 krop ijsbergsla (de lelijke buitenbladen verwijderen)
- 60 gram rode ui
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel versgeperst citroensap
- 4 tom-tom tomaatjes
- 2 eetlepels groene pesto
- 1 schaaltje zoet-zuur
- 120 gram walnoten
- 50 gram rookkaas
- 50 gram geraspte oude kaas
- 2 eieren, middel
- zeezout
- zwarte peper
- muskaatnoot (nootmuskaat)
- 2 eetlepels versgehakte peterselie
- 225 gram fijne krulvermicelli (honig)
- 150 gram zoete witte ui
- 50 gram gratinkaas
- 1 theelepel thymblaadjes
- 30 + 10 gram roomboter
- 40 gram bruinbrood
- 1 teen knoflook
Meer Recepten
- Bruine bonen schotel
Met bruine bonen, uien en spek uit Nederland
3 porties - 1 uur
Groentegerechten - zonnebloem - Spruitjes schotel
Met spruiten, ananas en aardappelschijfjes uit Nederland
1 portie - 1 uur
Ovenschotels - robert7300 - Rode-grapefruitsalade met feta en walnoten
Met rode grapefruit, feta en walnoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - IJsbergrolletjes met tomatensalade
Met ijsbergsla, tomaten en mandarijntjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Raw food - lucyvader - Kip amuse
Met kipfilet, walnoot en olijf uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Amuses - eduward
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Vermicelli / walnoten - schotel
- Allergieen informatie