Allergie informatie: Salade van appel en forel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels kappertjes
- 25 gram Grana Padano
- 2 eetlepel witte balsamicoazijn
- 2 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels olijfolie
- 4 stengels bleekselderij
- 250 gram wortelen
- 250 gram spitskool
- 2 kroppen mini Romana sla
- 100 gram verse spinazie
- 0,5 bosje radijs
- 250-300 gram gerookte forel
- 10 gram bieslook
- zout en versgemalen peper
- staafmixer
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Salade van appel en forel
- Allergieen informatie