Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade van appel en forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de dressing door de kappertjes, de Grana Padano, de witte balsamicoazijn en mayonaise met een staafmixer te pureren. Giet tijdens het pureren er steeds een scheutje olie bij. Breng naar wens op smaak met zout en peper.
Snij de bleekselderij in dunne boogjes.
Schil en rasp de wortels meng met de helft van de dressing en laat 10 minuten intrekken.
Snij de spitskool in dunne reepjes. meng met de helft van de dressing en laat 10 minuten intrekken
Scheur de sla in grove stukken en verdeel samen met de spinazie, de spitskool, de bleekselderij en het wortelmengsel over een schaal.
Snij de appels in 4 parten, verwijder de klokhuizen en snij in partjes
Verwijder de loven van de radijsjes en snij in dunne plakjes. Schik op de salade
Pluk de forel los met een vork en verdeel de salade samen met de rest van de dressing. Knip de bieslook over de salade.

Serveersuggesties

lekker met warm brood

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van appel en forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven