Allergie informatie: Spinaziebloem met ricotta en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kilo verse spinazie, gewassen
- 150 gram ricotta
- 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 125 gram beenham, in kleine blokjes
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel bloem
- 10 plakjes hartige taartdeeg, ontdooid
- 2 eetlepel paneermeel
- 1 ei, losgeklopt
- 20 gram pijnboompitten
- Benodigdheden:
- bakplaat met bakpapier
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Spinaziebloem met ricotta en ham
- Allergieen informatie