Allergie informatie: Quiche lorraine
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje hartige taartdeeg
- 25 gram parmezaanse kaas
- 6 plakjes pancetta of ontbijtspek, gerookt
- 250 gram ricotta
- 100 milliliter slagroom
- 2 eieren
- 4 eetlepel platte peterselie, gesneden
- zout
- peper
- Een handjevol pijnboompitten, even geroosterd
Meer Recepten
- Salami Quiche
Met salami, eieren en kaas uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Taart en gebak - leentje22 - Hamprei quiche
Met prei, kaas en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Hartige taarten - hesterodonnell - Quiche met gerookte makreel, ei en dragon
Met opperdoezer aardappelen, makreel en quichedeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Hartige taarten - bettyvandijk - Krieltjes-taartje voor de kerst
Met krieltjes, lichtbruine basterdsuiker en bladerdeeg uit Nederland
4 taarten - 25 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Quiche met ham en prei
Met ham, prei en kaas uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Hartige taarten - elkeanemoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Quiche lorraine
- Allergieen informatie