Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche lorraine recept
Quiche lorraine recept

Quiche lorraine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Bak de pancetta of spek langzaam mooi bruin. Meng de ricotta met de slagroom. Voeg de eieren, de geraspte kaas en de peterselie toe en maak op smaak met peper en zout.
Bekleed de vorm met het deeg. Verdeel de bodem met de pancetta, giet het ricottamengsel over de pancetta en strooi de pijnboompitten er overheen.
Bak de quiche ongeveer 20 a 30 minuten gaar en goudbruin.
Serveer eventueel met een salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit quiche lorraine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven