Allergie informatie: Bakplaatpizza met gerookte zalm en krab
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 350 gram broodmix (koopmans o.i.d.)
- 210 milliliter water
- 6 gram olijfolie
- voor de vulling:
- 125 gram gerookte zalm, in dunne plakjes
- 100 gram monchou kaas
- 1 blikje krab zonder baleintjes (uitlekgewicht ca. 120 gram)
- 3 á 4 eetlepels gesnipperde bieslook
- (eventueel wat verse basilicumblaadjes in stukken gescheurd)
- sap van een citroen
- 2 eetlepels olijfolie
- wat bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Bakplaatpizza met gerookte zalm en krab
- Allergieen informatie