Allergie informatie: Zuurkoolschotel met kaaskorstje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg vastkokende aardappels, in plakken van 1 centimeter dik
- 125 g gewelde tutti frutti (zak a 500 g)
- 1/2 zakje gezouten cashewnoten (a 200 g)
- 40 g boter
- 40 g bloem
- 450 ml melk
- 200 g pittige kaas (belegen), geraspt
- 500 g kruidenzuurkool, uitgelekt
- Materialen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkoolschotel met kaaskorstje
- Allergieen informatie